Cui se adresează: angajaților care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în ceea ce privește utilizarea tehnologiei informaţiei în procesul de educație pe tot parcursul vieții, prin accesarea platformelor de e-learning și a altor resurse, angajaților care doresc să își îmbunătățească șansele de a promova sau a găsi un alt loc de muncă prin accesarea platformelor de mediere online pe piața muncii.
Grupul țintă vizat în special: angajați, peste 40 de ani, din zona rurală defavorizată, angajați cu un nivel scăzut de calificare.
Structura cursului: Cursul de desfășoară pe parcursul a 3 zile (20 de ore) de întâlniri față în față, urmate de 40 de ore de practică și studiu individual facilitate prin intermediul platformei de e-learning.
Examinarea și certificarea: Examinarea se face în prezența comisiei desemnată de ANC, cuprinde o probă practică sub formă prezentării de cursant a unui proiect cu o tema desemnată de formator. După promovarea examenului final participantul obține un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.
Beneficii în urma finalizării cursului: deprinderea de noi abilități în activitatea profesională, prin integrarea TIC, deprinderea și utilizarea de competențe digitale – de la platforme de e-learning la setarea de conturi pe platforme de recrutare a forței de muncă, respectiv utilizarea instrumentelor online.